Aπό σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Ηρακλής-ΑΕΚ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Ηρακλής-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διπλό στην Τούμπα έχει δημιουργήσει ευφορία στον κόσμο του Ηρακλή, με την ΠΑΕ να ενημερώνει με επίσημη ανακοίνωσή της πως τέθηκαν από σήμερα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ (20/02, 19:30), που θα πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Έτσι λοιπόν, από σήμερα Δευτέρα, έως και την Παρασκευή, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους, θα μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους από τα γραφεία του «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ», δίπλα στη μπουτίκ, από τις 10 το πρωί, ενώ από τις 3 το μεσημέρι θα ανοίξει και το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω απ” τη θύρα 5).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
SILVER: 30 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X