Ο "καθοριστικός" Αραβίδης

Ο "καθοριστικός" Αραβίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Αραβίδης, δεν σκόραρε. Ούτε και σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ. Όμως ακόμα και αν ο Γκας Πογιέτ μπορούσε να πάει τον χρόνο, δεν υπήρχε περίπτωση και πάλι να μην ξεκινήσει βασικό τον διεθνή επιθετικό. Βλέπετε και στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου, ο Αραβίδης ήταν καθοριστικός και στην εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου του Ουρουγουανού τεχνικού, αλλά και στην εξέλιξη του ματς. Ο Αραβίδης ακολούθησε πιστά την εντολή Πογιέτ για ασφυκτικό πρεσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου μέχρι και τον Ρομπέρτο, καταστρέφοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη του παιχνιδιού του αντιπάλου. Ενώ ήταν ο παίκτης που πήρε την αποβολή του Μποτία, σε μια φάση που κανένας άλλος από τους σέντερ φορ της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να κάνει. Αυτό ξεπέταγμα από την κάθετη του Γιόχανσον, δεν θα το είχε ούτε ο Πέκχαρτ, ούτε ο Τζεμπούρ.

Ήταν καθοριστική η φάση του Αραβίδη για την εξέλιξη του ντέρμπι. Και η αλήθεια είναι πως αποτελεί πλήγμα για την ΑΕΚ η απουσία του διεθνή επιθετικού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το μόνο θετικό είναι πως θα γεμίσει “μπαταρίες” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X