Επιστροφή στην... πραγματικότητα

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλη στην ΑΕΚ πανηγύρισαν το Σάββατο τη νίκη επί του Ολυμπιακού με την ψυχή τους. Με πρώτο και καλύτερο τον Γκας Πογιέτ. Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει πως καλά, πως αν η ομάδα μείνει στο αποτέλεσμα του ντέρμπι, τότε κινδυνεύει να πετάξει αυτή τη νίκη στα σκουπίδια. Ήδη από σήμερα που η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το ρεπό, ο Πογιέτ θα επιχειρήσει να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του, πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για να επιτευχθούν οι στόχοι. Και πως τα επόμενα ματς ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο δύσκολα, απ’ ότι το ντέρμπι.

Μετά το σερί των εννέα νικών, ο Πογιέτ είχε πει πως “αφού μάθαμε να κερδίζουμε, τώρα πρέπει να μάθουμε πως δεν θα το κάνουμε πάντα εύκολα”. Και τώρα εκείνο που έχει ως άμεση προτεραιότητα ο Ουρουγουανός τεχνικός, είναι να πείσει τους παίκτες του, πως αφού κέρδισαν τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει πως είναι εύκολο να κερδίσουν τους επόμενους αντιπάλους. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι παίκτες της ΑΕΚ πετούν στα σύννεφα μετά τη νίκη στο ντέρμπι και έχουν ανάγκη προσγείωσης. Ωστόσο ο Πογιέτ θα ζητήσει απ’ όλους, να αφήσουν πίσω τους τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X