Μάνταλος: «Δεν παίζουμε όπως με Δέλλα, αλλά έχουμε ουσία με Πογιέτ»

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέσα στο 2016 μετρά 10 νίκες σε 11 παιχνίδια και ο Πέτρος Μάνταλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στον τρόπο που παίρνει αποτελέσματα η Ενωση επί Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΚΑΪ απόψε και αρχικά ρωτήθηκε για το σχήμα που ξεκίνησε το ντέρμπι ο Πογιέτ με τον ίδιο αριστερό εξτρέμ σχολιάζοντας με χαμόγελο «Ηταν ρίσκο που ευτυχώς άλλαξε νωρίς», ενώ συγκρίνοντας την ΑΕΚ του Δέλλα και την ΑΕΚ του Πογιέτ απάντησε «Πολλά πράγματα δεν έχουν αλλάξει με τον Πογιέτ. Η ουσία έχει αλλάξει. Δεν παίζουμε όσο καλά παίζαμε με τον Δέλλα, αλλά βρίσκει την ουσία τώρα η ομάδα. Είναι προπονητής του αποτελέσματος».

Για την θέση που έπαιζε και αυτή που παίζει τώρα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ «Δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές το πίσω από τον επιθετικό με την θέση που με βάζει ο Πογιέτ. Στο κέντρο παίζω. Λίγο καλύτερα νιώθω πάντως να παίζω πιο μπροστά ελεύθερος».

Τέλςο, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Μάνταλος «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς. Η αποβολή μας έδωσε αβαντάζ και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού. Είχε αρκετά χρόνια να κερδίσει η ΑΕΚ, την θέλαμε και για δικούς μας λόγους αυτή την νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X