Μελισσανίδης: "Σέβομαι τον πόνο τους"

Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμέσως μετά το 1-0 της ΑΕΚ η κόκκινη… προπαγάνδα άρχισε δουλειά, ωστόσο άπαντες είδαν την καθαρή νίκη της Ενωσης επί του Ολυμπιακού με το οποίο τερματίστηκε το αήττητο του στην Ελλάδα.

Όμως οι Πειραιώτες και μετά το γκολ, και μετά το τέλος του αγώνα, και στα αποδυτήρια και στην συνέντευξη Τύπου συνέχισαν να δείχνουν σαν να μην μπορούν να… χωνέψουν την πρώτη ήττα τους.

Με διαρροές βγάζουν εμπάθεια προς το ποδόσφαιρο που κέρδισε χθες και επιτίθενται προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη που απαντώντας στη νέα διαρροή τους «Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε και απλώς διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου, γραφικού “γκανγκστεράκου”, γνήσιου τέκνου του υποκόσμου, ο οποίος απέδειξε και χθες με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία το ποιος ακριβώς είναι. Σύντομα θα λογοδοτήσει, για μια ακόμη φορά, στη δικαιοσύνη, για την ηθική του αυτουργία σε βαρύτατες εγκληματικές πράξεις» απάντησε πολύ ψύχραιμα και με μόλις μία φράση.

«Σέβομαι τον πόνο τους» ήταν η ατάκα του Μελισσανίδη που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και αφήνει άπαντες να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα στο χθεσινό ντέρμπι που βρήκε μεγάλη νικήτρια την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X