Στιγμές από την έξοδο του Πογιέτ (ΦΩΤΟ)

Στιγμές από την έξοδο του Πογιέτ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη λήξη του ντέρμπι και την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ο Γκουστάβο Πογιέτ έλεγε πως θα περάσει μια υπέροχη νύχτα. Για το βράδυ δεν ξέρουμε, αλλά τη μέρα ο φακός του enwsi.gr τον «συνέλαβε» σε οικογενειακή έξοδο με μέλη της οικογένειας του και τους στενούς συνεργάτες του στην ΑΕΚ. Σε κλίμα με διανθιζόταν με πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό, απόρροια της χθεσινής επιτυχίας, ο Πογιέτ και η συντροφιά του απόλαυσαν ελληνικούς μεζέδες σε εστιατόριο των Καλυβίων.

Όταν έγινε αντιληπτός από φίλους της ΑΕΚ, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει χαμόγελα. Κάποιοι πιο…ψαγμένοι, τον είδαν να ρίχνει κλεφτές ματιές και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το….αυτί του σάιτ τον άκουσε να προσπαθεί μάταια να πει το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, σκόρερ του πρώτου πράσινου γκολ.

poyet1-πογιετ poyet-πογιετ poyet2-πογιετ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X