Ηρεμία στην ΑΕΚ για την κινδυνολογία των ποινών

Ηρεμία στην ΑΕΚ για την κινδυνολογία των ποινών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακρατη κινδυνολογία επικρατεί από το βράδυ του Σαββάτου, αναφορικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα πως φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης στον παρατηρητή διαιτησίας, αλλά και σε κάποιες φωτοβολίδες που άναψαν στη διάρκεια του ματς. Με τον Ολυμπιακό να μοιράζει το φύλλο αγώνα ως…φέιγ βολάν, ξαφνικά ανακαλύφθηκε η…Αμερική και υπήρξαν σενάρια που έφταναν από αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμό της ΑΕΚ.
Πάντως, όλη αυτή η διαδικασία δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει το βράδυ των Ενωσιτών. Στην ΠΑΕ περιμένουν με ηρεμία να δουν την κλήση που θα υπάρξει από τον αθλητικό δικαστή και ανάλογα με τα όσα θα αναφέρει, θα χαράξουν την υπερασπιστική τους γραμμμή. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο με τι βαρύνεται η ΑΕΚ και ποιοι είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι για την ομάδα.
Η σύνδεση της με τον Μελισσανίδη αποτελεί έτσι κι αλλιώς μια υπόθεση που αποτελεί αντικείμενο ανοιχτής δικαστικής αντιπαράθεσης. Διότι ναι μεν πρωτόδικα θεωρήθηκε πως ο Μελισσανίδης έχει ηγετικό ρόλο στην ΠΑΕ, αλλά είναι μια απόφαση που έχει προσβληθεί στο ΣτΕ και αναμένεται η απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X