Μόνο αγάπη και φιλάκια

Μόνο αγάπη και φιλάκια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό μέχρι πριν από λίγες ημέρες θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Να παίζει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και να έχει διαιτησία που έπαιξε σχεδόν στο 50-50. Να τελειώνει το ματς η ομάδα του Βαγγέλη με εννιά παίκτες. Να της καταλογίζεται πέναλτι. Να ωρύεται μετά το τέλος του ματς για την εγκληματική οργάνωση και να καλεί τον εισαγγελέα να επέμβει. Ποιος θα μπορούσε να τα περιμένει όλα αυτά και να μην χαρακτηριστεί παράφρων. Και όμως, έγιναν όλα. Όπως έπρεπε. Στον χρόνο και με τον τρόπο που έπρεπε. Ένα και να καίει.
Η νίκη της ΑΕΚ είναι τεράστιας σημασίας. Φάνηκε από τον χρόνο που έμεινε στο γήπεδο ο κόσμος για να αποθεώσει τον Πογιέτ και τους παίκτες του και να τραγουδήσει τα νέα του συνθήματα. Φάνηκε από τις χαμογελαστές πανηγυρικές φωτογραφίες από τα αποδυτήρια, που είχα ξεχάσει από πότε είχαν να βγουν στην ΑΕΚ. Φάνηκε από τα χαμογελαστά πρόσωπα που βγήκαν ξανά στον δρόμο και πανηγύριζαν μια μεγάλη επιτυχία. Την πρώτη, γιατί έχει και άλλες.
Ολη αυτήν την ικανοποίηση τη μεγιστοποιούσε η κωμική αντίδραση που έβγαινε από τον Ολυμπιακό. Το κλάμα και οι εκκλήσεις στον εισαγγελέα, η ευχή του Σάββα να ανταμώσουμε στο Κύπελλο (μακάρι), οι νέες απρέπειες του Κασάμι. Ο Γεωργάτος που έφαγε παντεσπάνι στην ΑΕΚ και του έδωσε πλούσιο συμβόλαιο όταν τον πέταξαν, οι γνωστοί νταήδες που πίστευαν πως θα κάνουν παντού κουμάντο, να δείχνουν πανικό, εκνευρισμό, να μην ξέρουν τι τους φταίει.
Το νέο παραμύθι, το νέο αφήγημα που φοριέται και πολύ που εμφάνισαν από τον Πειραιά, είναι πως δεν έγινε και τίποτα αφού η διαφορά είναι 16 βαθμούς. Θαρρείς και το ζήτημα τους ήταν αυτό και όχι η απώλεια του αήττητου που επί μήνες δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν. Μάτωσε κόσμος και κοσμάκης για να χτιστεί αυτό το αήττητο και απαιτήθηκαν μόνο 90’ για να γκρεμιστεί.
Είναι απίστευτο πως έχει τελειώσει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν μετρά κάποιος τα διαιτητικά εγκλήματα. Όχι πως δεν έκανε λάθη ο Καλογερόπουλος. Το πέναλτι στον Ζουκουλίνι είναι καθαρό, το οφσάιντ στον Μπαρμπόσα ανύπαρκτο, ο Ντομίνγκες έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη, ο Ιντέγε έβγαλε το ματς δίχως κάρτα. Πταίσματα, μπροστά σε όσα είχαν συμβεί κατά το παρελθόν.
Η ΑΕΚ δεν έσπασε μόνο το αήττητο του Ολυμπιακού. Είναι η ομάδα που τον έβαλε σε πρωτόγνωρη κατάσταση, σε γκρίνια, εσωστρέφεια, αδυναμία στη διαχείριση. Βάλουν από χθες το βράδυ κατά του Μελισσανίδη, έγιναν υπερασπιστές του Κύρκου, ανανεώνουν το ραντεβού για τη συνέχεια. Καλοφάγωτα. Και εις άλλα με υγεία. Ο τροχός γυρίζει και οι μέρες της αφθονίας σώθηκαν,
Είναι απολαυστικό να γκρινιάζουν. Να τους φταίνε τα πάντα. Για να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα το τέλος εποχής να συνδυαστεί με μία παπουτσέλεια διαιτησία. Να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. Αλλά πάλι, ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Στα ίσια και παλικαρίσια, να χάνουν στο γήπεδο και να τους φταίει η υγρασία, ο φωτισμός, ο κόσμος που φώναζε πολύ. Άλλο κακό να μη τους βρει.
Αυτές οι μέρες είναι απολαυστικές και έλειψαν πολύ από την «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα. Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, η ΑΕΚ θυμήθηκε την ομάδα που έχει την πιο μεγάλη…αδυναμία για να εκφράσει τον έρωτα της. Για να χαρίσει στον κόσμο της μια μεγάλη νίκη. Την πρώτη από την ώρα της επιστροφής. Την πρώτη από τις αρκετές που θα έχει αυτή η πορεία. Λίγη πίστη σε αυτήν την ομάδα χρειάζεται και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X