Χέρστον, ο ανεβασμένος

Χέρστον, ο ανεβασμένος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 14η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League είναι γεγονός για την ΑΕΚ. η οποία κατάφερε να πάρει με τρόπο… επαγγελματικό μια νίκη σημαντική ενόψει συνέχειας.

Αυτό μαρτυρά, άλλωστε, το τελικό 55-65, υπέρ της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, η οποία αμυντικά πήγε πάρα πολύ καλά και δείχνει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πως ο Σλοβένος περνάει πράγματα στη δική του φιλοσοφία σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού και τα αποτελέσματα είναι φανερά ακόμα και στον τρόπο που κινούνται παίκτες στο παρκέ.

Ένας εξ αυτών ο Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός ήταν πολύ ουσιαστικός στο επιθετικό κομμάτι και έδωσε πράγματα τα οποία έλειπαν από εκείνον στα προηγούμενα παιχνίδια. 15 πόντους μέτρησε το κοντέρ και μεγάλη διάθεση για να προσφέρει, δείγμα ενός άλλου-βελτιωμένου Χέρστον, ο οποίος δείχνει έτοιμος να προσφέρει και να ηγηθεί της προσπάθειας ενόψει του φίνις της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X