Μανωλάς στο enwsi.gr: «Ετσι θα κερδίσει η ΑΕΚ» (VIDEO)

Ενα και να…καίει μέσα στο Καραϊσκάκη από τον Ντέμαρο! (VIDEO + ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι. Έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό, ακόμη και σε ντέρμπι τίτλων. Ο ένας και μοναδικός παίκτης που φόρεσε στην ποδοσφαιρική καριέρα αποκλειστικά και μόνο την φανέλα της ΑΕΚ, αν μη τι άλλο ξέρει καλά να κερδίζει τον Ολυμπιακό. Ξέρει τον τρόπο, την ψυχολογία και η άποψη του πάντα έχει βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον Στέλιο Μανωλά που βρέθηκε στην γιορτή του enwsi.gr στο Κεφαλάρι και μίλησε για το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

«Σε ένα ντέρμπι δεν μετράει σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι. Παίζουν άλλα στοιχεία ρόλο. Το πάθος, η δύναμη, ο εγωισμός, η φιλοδοξία που έχεις για να κερδίσεις ένα τέτοιο μεγάλο ματς. Η ΑΕΚ έχει περισσότερα κίνητρα για να κερδίσει αυτό το ματς. Ερχόμαστε από μία ήττα με τον Ατρόμητο, αλλά έχει η ΑΕΚ τώρα τον κόσμο μαζί της και πιστεύω θα ανταποκριθεί. Εχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Αν η ΑΕΚ αμύνεται σωστά, δεν χάσει μονομαχίες και είναι συγκεντρωμένη θα μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή της Κ20.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X