Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στα Χανιά

Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στα Χανιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα θα είναι τελικά το ματς κατά το οποίο ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Η Super League ανακοίνωσε την Παρασκευή την τιμωρία που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» για τον αναπτήρα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών τους στον Κουλιμπαλί κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά και η οποία περιλαμβάνει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ.

Σαν συνέπεια του παραπάνω, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον κόσμο του μονάχα κόντρα στον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική, στις 21 του μηνός και αυτό γιατί παρότι ήταν υπότροπος (σ.σ. κάτι που θα επέσυρε διπλασιασμό της ποινής), ο αθλητικός δικαστής έκρινε με βάση την αρχή της αναλογικότητας, θεωρώντας πως θα ήταν εξοντωτικό να κλείσει για δύο αγωνιστικές το γήπεδο του Ολυμπιακού σε σχέση με το περιστατικό για το οποίο τιμωρήθηκε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά των Πειραιωτών προκύπτει ότι θα ασκηθεί έφεση.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου:

18η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

20η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/222094 από 2/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

21η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

*Οι υπόλοιπες εκδικάσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X