Θέλει... υπέρβαση ο Καλαϊτζίδης

Καλαϊτζίδης: «Πολύ δυνατό τεστ με ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καβάλα φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Καλαμίτσας (13/02, 17:00) και σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για να έρθει η νίκη θα χρειαστεί μια… υπέρβαση, την οποία είναι έτοιμοι να κάνουν οι Μακεδόνες.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο μπασκετικό Σαββατοκυριακό. Δυστυχώς η ομάδα μου εάν και το πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να πετύχει την 3η συνεχόμενη νίκη της στην Πάτρα και πλέον εδώ και μία βδομάδα έχουμε στρέψει όλο μας το ενδιαφέρον στο μάτς με την ΑΕΚ. Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πόσο σημαντική ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός, όμως παράλληλα υπάρχει και η δίψα για την υπέρβαση από όλους μας. Ξέρουμε πως το να μπορέσουμε έστω και στο γήπεδο μας να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα με τέτοιες μονάδες μόνο εύκολο δεν είναι.

Από την άλλη όλη την εβδομάδα και πάλι οι τραυματισμοί μας άφησαν αποδεκατισμένους. Δε θυμάμαι μία φορά φέτος να παίξαμε χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Οι ατυχίες δυστυχώς συνεχίστηκαν. Μάθαμε όμως να ζούμε με αυτές, αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Περιμένουμε τον κόσμο μας και πάλι να γεμίσει την Καλαμίτσα και να μας βοηθήσει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο ελπίζοντας στην ανατροπή. Εμείς προσπαθούμε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, απλά θέλουμε καμιά φορά και λίγη τύχη…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X