Θέλει την 3η θέση από την ΑΕΚ ο Ουότερς

Ευρωπαϊκή «καμπάνα» για τον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης έγραψε τον επίλογο στο Eurocup με τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο ενώ ο Ντομινίκ Ουότερς έκανε τον απολογισμό των ευρωπαϊκών πεπραγμένων των “κίτρινων” και οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αναφέρθηκε στο τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Άρη, τονίζοντας: “Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση. Εντάξει, κερδίσαμε την Αρμάνι και θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στους 16 του Eurocup και αυτό αφήνει μια πίκρα. Μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν. Αυτό που λέγαμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι ότι το μάθημα από αυτόν τον όμιλο είναι ότι όλα μετρούν. Η διαφορά πόντων, τα πάντα… Είμαι απογοητευμένος, γιατί θα ήταν για όλους πολύ καλύτερα αν περνούσαμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι ποτέ. Κάναμε κάποια σπουδαία πράγματα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε”.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup: “Με τη Νεπτούνας σίγουρα. Είχαμε το ματς δικό μας. Είδα το παιχνίδι. Κάποια λάθη δικά μου στο τέλος και αμυντικά και επιθετικά στοίχισαν, γιατί είμαι ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Είναι σκληρό αυτό, ήμασταν επτά πόντους μπροστά και δεν σκοράραμε… Πήρα την ευθύνη”. Για το κίνητρο που είχαν οι “κίτρινοι” απέναντι στην Αρμάνι είπε ότι “Mας ταπείνωσαν και μας ντρόπιασαν στο Μιλάνο. Πήραν τάιμ άουτ ένα λεπτό πριν το τέλος, ήταν ασέβεια αυτό και το είχαμε όλοι στο μυαλό μας. Θέλαμε να αντιδράσουμε και το κάναμε”. Πλέον ο Άρης στρέφεται στις υποχρεώσεις του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Ουότερς να εξηγεί πως: “Θα προπονηθούμε περισσότερο πλέον, δεν θα είμαστε τόσο κουρασμένοι, θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να βγούμε τουλάχιστον τρίτοι! Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες”.
Πηγή: euroleague.greece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X