Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: «Τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ» (VIDEO)

Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: «Τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του enwsi.gr και μιλώντας για τη συνέχεια της σεζόν έδωσε υπόσχεση πως θα βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της σεζόν.

Ο διεθνής σέντερ, αρχικά, αναφέρθηκε στην εκδήλωση του enwsi.gr «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε στην εκδήλωση του enwsi.gr, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά και για τη συμπλήρωση των τριών χρόνων λειτουργίας του site», είπε αρχικά, για να προσθέσει «Ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή χρονιά δημιουργική σε όλους, με επιτυχίες με ευχάριστες ειδήσεις για εσάς και για την ΑΕΚ και επιτυχίες για εμάς, αλλά πάνω απ’ όλα υγεία σε όλον τον κόσμο».

Του θέσαμε ένα απλό ερώτημα. Το 2016 είναι η χρονιά της ΑΕΚ; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη… «Γιατί να μην είναι; Έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά για εμάς, όσον αφορά το κομμάτι του μπάσκετ. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να συνεχιστεί καλά η χρονιά για εμάς και να τελειώσει ακόμα καλύτερα. Έχουμε έναν στόχο και έχουμε προσηλωθεί σε αυτόν, που είναι το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και συνεχίζουμε».

Κλείνοντας, έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο ενόψει συνέχειας. «Υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όταν παίζω θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα με πολλούς τρόπους. Αποτελώ κι εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ για να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X