Ζντοβτς στο enwsi.gr: «Ήρθε η ώρα της ΑΕΚ...» (VIDEO)

Ζντοβτς στο enwsi.gr: «Ήρθε η ώρα της ΑΕΚ...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν ένα από τα πρόσωπα που έδωσαν αίγλη στη γιορτή του enwsi.gr, το οποίο συμπλήρωσε 3 χρόνια στον… αέρα και με δηλώσεις του ο προπονητής της «Βασίλισσας» επεσήμανε πως ήρθε η ώρα ώστε η ομάδα να ανέβει ξανά στην κορυφή

Πρώτα απ’ όλα, το «ξανθό σκυλί» μίλησε για την εκδήλωση του enwsi.gr το οποίο συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής. «Είμαι αρκετά νέος στην ομάδα, όμως μπορώ να πω πως είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι εδώ με όλον αυτόν τον κόσμο. Κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο μεγάλο μέγεθος είναι η ΑΕΚ και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη μου να φέρω την ΑΕΚ στην κορυφή».

Εν συνεχεία, μας… προϊδέασε για όσα πρέπει να περιμένουμε από την ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν. «Μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη πίεση και ευθύνη, όμως αυτό το ξέρουμε και εμείς και οι παίκτες. Προσπαθούμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας για το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, κατέθεσε την άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα, στέλνοντας και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. «Το πρωτάθλημα είναι πάντα δυνατό, ανεξάρτητα από το πόσα λεφτά μπαίνουν σε αυτό. Υπάρχουν κορυφαίοι προπονητές, αλλά και πολλοί καλοί παίκτες, ιδίως οι Έλληνες παίκτες και όλοι επιλέγουν το καλύτερο. Υπάρχει ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, που πήγαν πολύ καλά στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πάντα πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη και ήρθε η ώρα της ΑΕΚ να μπει σε αυτό το κλαμπ και να εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό μπάσκετ στην Ευρώπη«.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X