Ανακοίνωση της Λέσχης Πολιτισμού - Ιστορίας της ΑΕΚ για το ντέρμπι

Θα παίξει ο ύμνος της ΑΕΚ στην Άμφισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Λέσχη Πολιτισμού – Ιστορίας της ΑΕΚ μέσα από την ανακοίνωσή της εύχεται από καρδιάς τη νίκη της ΑΕΚ στην αναμέτρηση αλλά και στις εξέδρες, για να διατηρήσει η ομάδα το ήθος που έχει στην επί 92 χρόνια ιστορία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Ο αγώνας με τον ΟΣΦΠ εμπνέει κάθε χρόνο συμβολισμούς σύστοιχους με το κοσμοείδωλο της προσφυγιάς και της ΑΕΚ,όπως η μάχιμη άρνηση να υπομένουμε στωικά όσους θέλουν να χαλκεύουν τη ζωή μας στο παρασκήνιο. Γι αυτό,η νίκη το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο θα είναι δικαίωση κάθε αδούλωτης συνείδησης και την ευχόμαστε εγκάρδια. Όμως,δεν έχει καθοριστικό χαρακτήρα, γιατί η πορεία της ομάδας προς την πρωταγωνιστική θέση δρομολογήθηκε ήδη με στέρεους αρμούς και δεν υπαναχωρεί.
 Η δεύτερη νίκη, αληθινά απαραίτητη, είναι στις εξέδρες. Ας μην παραγνωρίσουμε τη διαλεκτική του κινδύνου που συνεπάγεται η αγκύλωση της βίας. Οι ιστορικές Αξίες της ΑΕΚ και η ομορφιά της αλληλεγγύης χιλιάδων οπαδών δεν πρέπει να απειληθούν από τη βία.  Όλοι οι ουδέτεροι θέλουν την αγωνιστική νίκη μας, εμείς ευχόμαστε την πειστική διπλή νίκη για να διατηρήσουμε το ηθικό προβάδισμα που επί 92 χρόνια εγγυάται η βαρυσήμαντη ιστορία αυτής της κοσμαγάπητης ομάδας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X