Δύο ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ

Νέο μέλος στo δίκτυο ανάπτυξης της "Ενωσης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκονται δύο 14άχρονα ταλέντα από την συνεργαζόμενη ακαδημία του Δικτύου, Santos Πανοράματος. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Πανοράματος, ενημερώνει πως οι δύο νεαροί θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις  με τα τμήματα της “Ένωσης”, η οποία θα έχει και τα έξοδα διαμονής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!

Η Ακαδημία μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Βασίλης Κρυωνάς γεννημένος στις 19/9/2002 και ο Βαγγέλης Παπανίκος γεννημένος στις 21/4/2002 βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για προπονήσεις με τα elite τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθούμε πάντοτε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ οι δύο ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να ξεχωρίσουν στα μάτια των ανθρώπων της ΑΕΚ, ενώ ακολουθούν και άλλοι πολύ σύντομα. Τα δύο παιδιά της Ακαδημίας μας φιλοξενούνται από την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της διαμονής τους στην Αθήνα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X