"Το μυστικό για τη νίκη στο ντέρμπι"

"Το μυστικό για τη νίκη στο ντέρμπι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Γιάκομπ Γιόχανσον με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο εξηγούν στο novasports.gr ποιο θα είναι το “κλειδί” της νίκης του Δικεφάλου κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

“Πριν το ματς με τον Ατρόμητο είχαμε εννιά διαδοχικές νίκες. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ένας αγώνας όπως αυτός με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα “σπουδαίος”. Είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι να επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό”, τόνισε αρχικά ο Σουηδός μέσος και συνέχισε:
“Γνωρίζουμε ότι διαθέτουν καλή ομάδα και είναι δύσκολο να τους νικήσει κάποιος, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, διαθέτουμε ποιότητα στο ρόστερ, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι”.
Από την πλευρά του ο Κολοβέτσιος πιστεύει ότι το ντέρμπι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο πάθος:
“Τα ντέρμπι απαιτούν πολύ πάθος και μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει περισσότερο, θα το πάρει”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Έλληνα αμυντικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X