Εδώ σε θέλω κάβουρα

Εδώ σε θέλω κάβουρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να δούμε ποιος θα αντέξει. Ο Καπετανάκος διατηρεί το προβάδισμα, αλλά ο Καπίρης εκμεταλλεύθηκε τη χθεσινή γκέλα και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Κάθε μέρα είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και θα κρίνει τον τελικό νικητή. Κατά τα λοιπά, ο Βογιατζάκης στρογγυλοκάθισε στην 3η θέση, τα κουμπαράκια βουλιάζουν ολοένα και περισσότερο. Δείτε τις προτάσεις της Τρίτης μέσα από την πλούσια στοιχηματική πλατφόρμα της Interwetten και καλή μας επιτυχία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ GOAL 1,75
Τα κύπελλα είναι να μην τα ακουμπάς, αλλά τι να ακουμπήσουμε στον κατήφορο. Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου στην Αγγλία, με τις αλλοπρόσαλλες Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ σε ματς που βλέπω goal σε καλή απόδοση

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ – ΑΛ ΓΟΥΪΝΤΑΤ Αλ Ιτιχάντ -1 (2,05)
Πάμε να το σοβαρέψουμε λίγο. Προκριματικά ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Οι Σαουδάραβες της ιστορικής και ισχυρής Αλ Ιτιχάντ με Σανμαρτεάν, Μουντάρι και τον Βενεζουελάνο φορ Ρίβας (είχε προταθεί το καλοκαίρι στην ΑΕΚ) απέναντι στην άσημη πρωταθλήτρια Ιορδανίας που ιδρύθηκε από Παλαιστίνιους μετανάστες. Κανείς γνωστός παίκτης εκεί. Νοκ άουτ παιχνίδι. Για μικρό ποντάρισμα, ψάχνουμε νίκη του φαβορί με δύο γκολ διαφορά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΕΛΣΙΝΚΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ Χ2 (1.60)

Κοινή έδρα έχουν, αγώνας προετοιμασίας για το Λιγκ Καπ είναι, γιατί να… σκοτωθούν; Πέρυσι τρία μεταξύ τους μας έληξαν 1-1.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ (3,20)

Βλέπω παράταση στη μάχη της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι είναι φέτος αήττητοι σε τρεις αγώνες κόντρα στους “κόκκινους” με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Μίλτον Κέινς Ντόνς – Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο θα νικήσει και στα δύο ημίχρονα (4,65)

Από στραβοπάτημα προέρχεται η Μίντλεσμπρο και θα βγάλει αντίδραση  απέναντι σε μια προβληματική στην άμυνα ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 83,95
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 83,05
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 66,59
4.ΤΣΙΛΗΣ 62,85
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 30,42
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X