Φοβού τους πρώην!

Φοβού τους πρώην!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβού τους πρώην (σου) και λόγια φέροντες!
Κατά το «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»!

 

nikoloudis-νικολουδηςΟ Κύριος Τάκης Νικολούδης, ΠΡΩΗΝ παίκτης της ΑΕΚ, που ο Λουκάς Μπάρλος τον χρύσωσε, αλλά κυρίως τον πήρε «λασπωμένο» από τον Ηρακλή, τον «καθάρισε» και τον επανέφερε στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα, τον έφτασε ως και την Εθνική ομάδα, και του «μακεδονικού τανκ» (κατά τον χαρακτηρισμό του Φριξο-Κωνστικού Ευαγγέλιου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ») το «ευχαριστώ» ήταν η απόδραση του στον Ολυμπιακό.

Αυτός, λοιπόν, ο Κύριος (με κεφαλαία) λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της κυπελλικής ρεβάνς Ηρακλή-ΑΕΚ 0-1, κατά την περασμένη Τετάρτη, μιλώντας με τον απεσταλμένο του ΟΤΕ Sport, Μιχάλη Τσώχο, αναφέρθηκε στο 4-1 του πρώτου αγώνα και είπε-ξέρασε, ότι το σκορ επηρεάστηκε, γιατί ο διαιτητής … «δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του γηραιού»! Χαρά να βλέπατε, που έκαναν, κάποιοι από όσους τηλε- άκουσαν την κατά Γιάννη Διακογιάννη ρήση, πως «Ο Νικολούδης ήταν μπροστά από την εποχή του»!
…(Φίλοι, αναγνώστες του «enwsi.gr» στην απόλυτη διάθεση σας ο τάδε Κύριος)
***********************************************************************************************************************
Στο 53’ του κυριακάτικου παιχνιδιού, στο Περιστέρι, ο Μπρίτο, για τον άλφα, τον βήτα, τον γάμα κ.λπ. λόγο, σημείωσε το γκολ του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος πριν καν προλάβει να σηκώσει την φανέλα του, για να δείξει την απομέσα, στην οποία είχε γράψει αφιέρωμα στην εορτάζουσα σύζυγο του, χάθηκε στην αγκαλιά και στο έξαλλο πανηγύρι ενός αναπληρωματικού συμπαίκτη του.

Του Κυρίου Γιάννη Κοντοέ, που ανταμείφθηκε από τον «πάγκο» και χρησιμοποιήθηκε στο 67’, brito-kontoes-μπριτο-κοντοεςαντί για τον δήθεν τραυματισθέντα, εσκεμμένα καθυστερησάκια Κιβρακίδη, ο οποίος πήρε σβάρνα τις εκπομπές, θερμά φιλοξενούμενος και από την «Αθλητική Κυριακή», η οποία…παρέλειψε τον Μπάρκα («ψόφιος» από μόνος του, με τη μπάλα, λίγο πριν από τη λήξη), αν όχι και στον Γιάννη Αγγελόπουλο (χάλασε τον κόσμο στο 89΄γιατί ο Κομίνης καταλόγισε σωστά φάουλ του Κοντοέ επί του Πλατέλλα…)!

Του 30χρονου ακραίου αμυντικού, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο κι έπαιξε 43 φορές στην ΑΕΚ από το 2011, ως τον Δεκέμβριο 2012. Δεν έμεινε, γιατί υπήρχε, όπως για όλους, το γνωστό ακανθοδέστατο περί τα οικονομικά πρόβλημα. Ο πιο έξαλλος «Περιστεριώτης» πανηγυριτζής του γκολ, γκρεμίζοντας ακόμη και στο χορτάρι, τον σκόρερ, έκανε έτσι ακριβώς γιατί αποτελεί ένα από τα μέλη του πιο απίθανου κλαμπ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Του «Κλαμπ των Πρώην της ΑΕΚ»!
…( Φίλοι, αναγνώστες του σάϊτ «enwsi.gr» στην πλήρη διάθεση σας κι αυτός ο Κύριος)
************************************************************************************************************************

 

soiledis-papadopoulos-fountas-kolovetsios-σοιλεδης-παπαδοπουλος-φουντας-κολοβετσιοςΗ πρώτη εφετινή εντός έδρας της ΑΕΚ προκλήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, κατά την 10η αγωνιστική, στην δεύτερη φορά, που ο Γκουστάβο Πογιέτ κάθισε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη ο ήδη απολυμένος φιλολυμπιακός εξαξενόγλωσσσος Στάϊκος Βεργέτης, χρησιμοποίησε τον Κύριο Ταξιάρχη Φούντα. Τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε 35 φορές και σημείωσε 4 γκολ στην ΑΕΚ, από το 2011-13, ήτοι μέλος της ομάδας, που το «εγκληματικό κατεστημένο» προκάλεσε την Σταυρο-Τριτσώνια ανώμαλη διακοπή του ματς με τον Πανθρακικό και την μέσω αυτής προκάτ κατακρήμνιση της «Ενωσης» στις κατηγορίες -Τάρταρα.

Ο Κύριος Φούντας, που πήδησε από το βουλιαγμένο καράβι, θεώρησε υποτιμητικό να παίξει στην Γ’ Εθνική , έτσι τόσκασε και αυτοεξορίστηκε το 2013 στην Αυστρία, πρώτα στην Σάλτσμπουργκ, με …καμία(!) συμμετοχή, μετά την Λίφερινγκ (Β΄ κατηγορίας ) με 6 παρουσίες και κανένα γκολ και το 2014 στην Γκρέντικ, με 7 ματς. Υστερα από τέτοια «καριεράρα» στην χώρα «του βιολιού» γύρισε άπρακτος οίκαδε. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τον δέχτηκε πίσω, υπεροχότατα υπολογίζοντας, ότι στον Φούντα ήταν ακόμη κρεμασμένες φούντες από φύκια, όταν πήδηξε από το καράβι.

Ο Κύριος αυτός πήγε εκεί, που του ταίριαζε, πρώτα στο νεοσμυρνιώτικο παράρτημα και μετά στο τριπολιτσιώτικο, με το οποίο ο ΠΡΩΗΝ μετά περίσσειας αγωνιστικής μανίας προετοίμασε το γκολ, με το οποίο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε παλι ζημιά στην ΑΕΚ. Αυτός ο φρικτός εφιάλτης του 2013, που έκανε μια χαβαλετζίδικη σέντρα, αλλά δικαιώθηκε από τον διάβολο, όταν ο άμπαλος Μπουγαϊδης (πρώην του Αρη και τώρα του Πανθρακικού) έπαθε το αυτογκολ-ταφόπλακα! Μόλις η μπάλα μπήκε στα «κιτρινόμαυρα» δίκτυα, ο Κύριος Φούντας έτρεξε προς τον Βεργέτη, όπως ο Κοντοεάκος στον Μπρίτο!
…(Φίλοι, «Ενωσίτες» , που καταπιάνεστε με το μετερίζι «enwsi.gr» στην διάθεση σας άλλος ένας)
**************************************************************************************************************************
psap-πσαπΗ ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠ την Δευτέρα, που προηγήθηκε της προχθεσινής 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ενας ΠΡΩΗΝ, από τους βραβευθέντες, στο λογύδριο του δεν ανέφερε ούτε μισή φορά το όνομα «ΑΕΚ». Ούτε «Μελισσανίδης». Ούτε «Μπάγεβιτς»…
…(Φίλοι, μη επαναλαμβάνουμε την πιο πάνω προτροπή, την έχετε αποστηθίσει, προχωρήστε, λοιπόν…)
*************************************************************************************************************************
Θα μπορούσαμε να ξετρυπώναμε από το «Κλαμπ των ΠΡΩΗΝ της ΑΕΚ» χίλια παραδείγματα, όπως τα πιο πάνω, τα οποία επιλέξαμε λόγω της κοντινής χρονικής απόστασης. Χι-λιά-δες! Γιατί μια από τις ΚΑΤΑΡΕΣ, που δεν λέει να αφήσει την «κιτρινόμαυρη» ύπαρξη, είναι κι αυτή. Δεν είναι δε μόνο ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Είναι και πρόεδροι, είναι παράγοντες. Είναι από παντού, από κάθε τομέα.

chatzis-χατζηςΜη περάσουμε δε στο μπάσκετ, γιατί η πληγή είναι ακόμη ορθάνοικτη και η αξίνα του μέλους του Σταυρο-Ελληνιαδιακού μέλους του Ολυμπιακού, Νίκου Χατζή, μαζί με τον πρόεδρο του στον Ηλυσιακό, εκείνο τον απίθανο συνεργάτη του έρμου Μπάμπη Καραμανλή, είναι καταματωμένη, στάζει ακόμη χοντρές κόκκινες στάλες. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε (!) κι αυτή από την Α1η, γιατί έτσι σκευωριοφτιάχτηκε, προκειμένου να σωθεί ο Ηλυσιακός , ο αντίστοιχος ποδοσφαιρικός Αρης του ΠΡΩΗΝ (μας) Γιάννη Ιωαννίδη, υφυπουργού αθλητισμού το 2013)!

 

*************************************************************************************************************************

 

Τι έχει τραβήξει η ΑΕΚ από στίφη ΠΡΩΗΝ της! Από άτομα, τα οποία έχουν γεννηθεί, έχουν αναπτυχθεί, έχουν αξιοποιηθεί, έχουν λύσει τα οικονομικά τους ακόμη και τις δύο, τρεις, μετέπειτα γενεές τους, όμως , όταν βρεθούν απέναντι στην Ευεργέτιδα τους, πετάνε κατάμουτρα την λέξη: «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ»… Καμία αντίρρηση, ότι έτσι είναι. Αλλωστε, μήπως τους ζήτησε κανένας να παύσουν να είναι «επαγγελματίες-επαγγελματιάρες», όταν πρόκειται η ομάδα τους ή ο,τιδήποτε άλλο «τους» πρόκειται να αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ;

lakis-jahic-λακης-γιαχιτςΕστω μισή φορά τους προτάθηκε να αποτινάξουν «το μεροκάματο ή το νυχτοκάματο ή το μαθουσαλικό μηνιάτικο τους», προκειμένου «να κλείσουν το μάτι τους» ή «να εθελοτυφλήσουν» σε βάρος της τσέπης τους και προς όφελος της ΠΡΩΗΝ τους ΑΕΚ; Ζήτησε κανένας από τους «Κλαμπίτες» π.χ. από τον συγχωρεμένο Μάκη Ψωμιάδη να μη κουβαλούσε τις μαύρες νάϋλον σακούλες, γεμάτες χοντρό χρήμα, για το πριμ νίκης, προς τους παίκτες της «Καβάλας», από τους οποίους ο (κι αυτός) ΠΡΩΗΝ Βασίλης Λάκης έκλεψε ανύπαρκτο, μαϊμουδίσιο «πέναλτι», με το οποίο ηττήθηκε ο ευκολόπιστος, αφελής και «κατ’ επάγγελμα» προδομένος (έσωθεν, έξωθεν κι επί ταυτά…) Δικέφαλος Αετός; Π-ο-τ-έ!
*************************************************************************************************************************
Υπάρχουν Επαγγελματίες και «επαγγελματίες». Υπάρχουν Ρομαντικοί και «ρομαντικοί»! Υπάρχουν Ιδεολόγοι και «ιδεολόγοι»! Υπάρχουν «ΕΝΩΣΙΤΕΣ» κι Ενωσίτες! Υπάρχουν «ΑΕΚΑΡΕΣ» κι ΑΕΚτσήδες! Δυστυχισμένοι όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορά. Κι ακόμη πιο φοβερά κι ανίατα δυστυχισμένοι όσοι για ένα «τώρα», για «μία στιγμή», για ένα «90λεπτο» ή «40λεπτο» ξεχνάνε τα τρία ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! Αυτά, που τα έχει αποσπάσει και τα χρησιμοποιεί μόνιμα ο ΘΕΟΣ, για να χρυσοκεντάει, στον Εκεί Πάνω αργαλειό του , τις Α-γγ-Ε-λι-Κ-ές» Φτερούγες όσων έχει επιλέξει για να διανύσουν τον επίγειο βίο τους με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, με αθάνατη «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΡΟΣΥΝΗ»!
…(Φίλοι , σαϊτο-«Ενωσίτες», θερμοτάτη παράκληση, να θυμάστε τούτο: Η ΑΕΚοφυλή ξεχωρίζει, ανά την Υφήλιο, γιατί νικάει, όταν πρέπει να νικήσει και χάνει, όταν πρέπει να χάσει. Τέτοιο Θεόπεμπτο προσόν έχει μόνο ο χθες-σήμερα-αύριο-εσαεί Δικεφαλοαετίσιος οπαδός-πιστός-φίλος-φίλαθλος! Γι’ αυτό και ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις Φυλές του πλανήτη Γη και τα Σώματα του Ουράνιου Θόλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X