Την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων νεανίδων, εξασφάλισαν οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ, Δήμητρα Μαδέση και Φώτης Αρβανίτης, οι οποίοι θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στην διοργάνωση.

Το τμήμα αντισφαίρισης της “Ένωσης” επίσης, σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει το κοινό για τη δυνατότητα εγγραφής για όλες τις ηλικίες και τους αθλητές του, για τις ώρες λειτουργίας προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι ανοιχτή για τις προπονήσεις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή και αναλόγως τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Ιασωνίδη 22. Λειτουργούν τμήματα ακαδημιών για παιδιά, αρχαρίων και προχωρημένων, καθώς και τμήμα ενηλίκων. Οι ώρες προπονήσεων για τις καθημερινές έχουν ως εξής: Ακαδημίες 16:30μ.μ. – 18:00μ.μ., Τμήμα, Ενηλίκων/ΠΟΦΕΠΑ, 17:30μ.μ. – 19:30μ.μ., Αγωνιστική Ομάδα, 19:30μ.μ. – 22:00μ.μ. Οι εγγραφές στο τμήμα πινγκ πονγκ γίνονται όλο το χρόνο και για όλες τις ηλικίες. Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, ενηλίκων, βετεράνων και αγωνιστικό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6987077123 (Στέφανος Κορώνης-προπονητής), 6978302033 (Νίκος Αλευρομάγειρας-έφορος).”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X