Η... μπάλα στα χέρια του Ζντοβτς για τον Γκριν

Εικόνες από το Φάρος Κερατσινίου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς… FIBA. Η σύσκεψη κορυφής του Μονάχου, άλλωστε, για το νέο Basketball Champions League βρίσκεται σε περίοπτη θέση για την Ένωση, η οποία εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό μέλλον της. Υπάρχει, όμως και η μεταγραφολογία, με τον Ταουρίν Γκριν να είναι το νέο όνομα στη λίστα της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ, παλιός γνώριμος στην «Βασίλισσα» από το πέρασμά του τη σεζόν 2009-10, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, έχοντας 15 πόντους και 3 ασίστ, περίπου, κατά μέσο όρο είναι ο νούμερο ένα στόχος για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας αυτή τη στιγμή. Η λύση του Γκριν είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη, ενώ σε αυτό βοηθάει και η ηλικία του παίκτη (29 χρονών).

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για την ώρα. Αυτό διότι ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την τελική απόφαση. Η περίπτωση Γκριν έχει προκριθεί, ο παίκτης έχει μιλήσει με τον τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Ντράγκαν Σάκοτα, του έχει εκφάσει την επιθυμία να γυρίσει στην ομάδα, όμως την τελική απόφαση θα πάρει ο Γιούρι Ζντοβτς.

Εάν ο Σλοβένος δώσει το «ΟΚ», τότε ο Γκριν θα πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα και σύντομα θα έρθει στη χώρα μας. Παράλληλα, θα περάσει και από επιπλέον εξετάσεις, από τους γιατρούς της ΚΑΕ ΑΕΚ. Βλέπετε, το θέμα με το μάτι του δεν μένει στο περθιώριο, καθώς στην Ένωση θέλουν να είναι καλυμμένοι σε όλα τα επίπεδα με την περίπτωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X