ΠΑΟΚ: «Λίμπερο του Ολυμπιακού ο... Τουμπακάρης»

ΠΑΟΚ: «Λίμπερο του Ολυμπιακού ο... Τουμπακάρης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΠΑΟΚ «βράζουν» με τις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι,κάτι που επιβεβαιώνεται από την ανάλυση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Εκεί, λοιπόν, αναφέρεται πως κακώς ο ρέφερι Δημητρόπουλος δεν απέβαλε τον Μποτία (για αγκωνιά στον Μπερμπατόφ), ενώ χαρακτηρίζεται «λίμπερο του Ολυμπιακού» ο βοηθός Τουμπακάρης για τις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ, με τις οποίες έκοψε σε αρκετές περιπτώσεις τους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάλυση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

“Μια ήττα που δεν άξιζε, με 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος έπαιξε επί ίσοις όροις το ντέρμπι, παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του, παρά το “κρύο”, γρήγορο γκολ που δέχτηκε και -κυρίως- έχοντας απέναντι έναν προκλητικό Τουμπακάρη, τον βοηθό που έκοψε 3 επικίνδυνες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με οφσάιντ-ανακάλυψη.

Πολλοί ίσως περίμεναν έναν ΠΑΟΚ που θα λύγιζε απ/ όλα αυτά, αλλά είδαν μια ομάδα με πίστη και οργάνωση, νικήτρια στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, που άφησε ελάχιστα να συμβούν στην περιοχή του Βελλίδη . Δυστυχώς το πρώτο, από αυτά τα λίγα, έφερε το γκολ του Ελαμπντελαουίπου κέρδισε τις κόντρες και άνοιξε το σκορ.

Ο Δικέφαλος δεν έβγαλε πολλές τελικές στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασιάδη -από γύρισμα του Κίτσιου – που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Η επανάληψη είχε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή, να προσπαθεί να βρει διαδρόμους ανάμεσα στη διπλή ζώνη άμυνας του Ολυμπιακού, που έκανε διαχείριση του αποτελέσματος. Αυτό έκανε δύσκολη τη δημιουργία φάσεων σε ένα ματς που παιζόταν ήδη στις λεπτομέρειες.

Ο Τζαβέλλας ήταν ο πρώτος που αποβλήθηκε, αν και ο Μποτία ήταν αυτός που χτύπησε στο 59? εν ψυχρώ τον Μπερμπάτοφ και έπρεπε να ανοίξει το χορό των αποβολών, ενώ τον ακολούθησε ο Ζντίελαρ, με τις δυο ομάδες να παίζουν 10 εναντίον 10. Ή μήπως όχι;

Ο Τουμπακάρης πήρε θέση…λίμπερο στην άμυνα του Ολυμπιακού, κόβοντας με λανθασμένες υποδείξεις δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις, του Μακ που έφυγε μόνος του στην περιοχή του Ρομπέρτο αρχικά και τονΣκόνδρα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας στη συνέχεια. Δεν έδωσε ούτε πεντακάθαρο κόρνερ και φάνηκε «ζαλισμένος», όταν αγνόησε πεντακάθαρο φάουλ μπροστά του και έκανε τον Δημητρόπουλο να το δώσει από τα 30 μέτρα!

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε έτσι να βρει τη δική του…λεπτομέρεια για να φέρει το ματς στα ίσια και φεύγει με την απογοήτευση μιας ήττας που πιθανότατα δεν άξιζε.”

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X