«Ανεβαίνει» και... προσφέρει περισσότερα ο Μπράουν

«Ανεβαίνει» και... προσφέρει περισσότερα ο Μπράουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από νίκη σε νίκη βαδίζει στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ, η οποία καταφέρνει να παίρνει όλα τα παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής, δείχνοντας σταθερότητα και συνέπεια. Πάνω απ’ όλα εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, με την δουλειά του Γιούρι Ζντοβτς να βγαίνει και με το παραπάνω.

Για να καταφέρει, όμως, ο Σλοβένος προπονητής να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, πρέπει να έχει και τα κατάλληλα… υλικά για να το καταφέρει. Η έλευση του Τζέι Κόβαν Μπράουν βοήθησε ως προς την κατεύθυνση αυτή, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του «ξανθού σκυλιού» για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.

Σε αυτά τα 2 πρώτα παιχνίδια του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Αμερικανός έχει ανταποκριθεί πλήρως στον ρόλο που του έχει ανατεθεί. Κόντρα στα Τρίκαλα είχε θετική παρουσία με 7 πόντους και 3 κλεψίματα, όμως κόντρα στον Κόροιβο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μέχρι να τραυματιστεί.

Για την ακρίβεια, μέτρησε 8 πόντους και 7 ασίστ, κάνοντας σε κάποιες στιγμές τον κόσμο να… ξεχάσει τον Ντι Τζέι  Κούπερ με τις πάσες του.

Είναι φανερό πως μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της νέας του ομάδας, μέσα από τις προπονήσεις και όταν έρθουν τα… κρίσιμα (ντέρμπι, play off) αναμένεται να βρίσκεται στο 100% για να βοηθήσει πλήρως την «Βασίλισσα». Όλα αυτά αφού ξεπεράσει την κάκωση στον ώμο, η οποία για μερικές ημέρες θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X