Ο ηγέτης Μαυροειδής και ο... ανεβασμένος Σάκοτα

Ο ηγέτης Μαυροειδής και ο... ανεβασμένος Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε… παράσταση για έναν ρόλο, καθώς πήρε εύκολη νίκη με 70-49, φτάνοντας τις 13 νίκες σε 17 αγώνες στην Basket League.

Από το παιχνίδι με την ομάδα της Ηλείας υπήρξαν οι παίκτες που ξεχώρισαν, αλλά και αυτοί που δεν φάνηκαν. Ο Δημήτρης Μαυροειδής επιβεβαίωσε την φόρμα στην οποία βρίσκεται, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά των Ντούσαν Σάκοτα και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ας δούμε τους παίκτες της Ένωσης έναν προς έναν:

Νώντας Παπαντωνίου: Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα έβγαλε ενέργεια στο παρκέ, έπαιξε με καρδιά, όμως δεν απέφυγε τα επιπόλαια λάθη. Μπορούσε να είχε πιο θετική παρουσία, εάν δεν έκανε διαδοχικά λάθη, που προσέφεραν πόντους. «Χτίζει» μέρα με τη μέρα κάτι καλό, πάντως και αυτό ο Ζντοβτς το εκτιμάει.

Ντούσαν Σάκοτα: Είναι ανεβασμένος και το δείχνει. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν… καυτός στο πρώτο μέρος και τα έβαζε από… παντού. Στην επανάληψη δεν χρειάστηκε, ωστόσο είχε καταφέρει να κάνει τη δουλειά του και να δείξει ότι όσο κυλούν οι αγώνες θα βγάζει πράγματα στο παρκέ.

Μαλίκ Χέρστον: Είχε διάθεση, έβγαλε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Αρχίζει να νιώθει ξανά σημαντικός στην ομάδα και αυτό έχει τα οφέλη του, μιας και ο Χέρστον είναι παίκτης ποιότητας που θέλει να φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του. Ψάχνει ένα μεγάλο ματς και είναι δεδομένο πως εάν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει να το βρει.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Ο γνωστός μαχητής Μίλαν! Πάλεψε για τα ριμπάουντ, έβαλε τα σουτ. Είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της φετινής ΑΕΚ και συνεχίζει να προσφέρει σημαντικές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Στο χειρότερο παιχνίδι του, βάσει ranking, με τη φανέλα της ΑΕΚ (-3 στην αξιολόγηση) δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα. Ήταν άστοχος και γενικότερα δεν του βγήκε. Είναι τέτοια η ποιότητά του, όμως, που είναι δεδομένο πως στα κρίσιμα παιχνίδια θα είναι…παρών!

Μαρκ Κάρτερ: Επέστρεψε στη δράση, αλλά η εμφάνισή του δεν προκάλεσε κάποια… αίσθηση. Δεν του βγήκαν τα σουτ, αμυντικά όμως ήταν αυτός που έπρεπε.

Τζέι Κόβαν Μπράουν: Αρχίζει να βγάζει τα… λεφτά του, βγάζοντας μερικές πολύ όμορφες πάσες. Και στο εκτελεστικό κομμάτι, όμως, έδειξε πράγματα, μιας και πέτυχε 2 καρμπόν τρίποντα που βοήθησαν την «Βασίλισσα» να… ανοίξει τη διαφορά. Όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του και εάν είναι καλά τα νέα, το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ βρήκε μια πολύ αξιόπιστη λύση στο πρόσωπο του Αμερικανού.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Δεν αγωνίστηκε, άρα δεν μπορεί να κριθεί.

Δημήτρης Κατσίβελης: Μπήκε στο 2ο ημίχρονο, έπαιξε 12 λεπτά και έβγαλε ενέργεια στο παρκέ. Πέτυχε 2 πολύ όμορφα καλάθια, τα οποία δεν συνήθιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλει εμφανίσεις όπως αυτή στο ΟΑΚΑ για να ανέβει ψυχολογικά. Ο Ζντοβτς τον πιστεύει και τον στηρίζει. Θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερο, εάν δεν έκανε διαδοχικά φάουλ.

Γιάννης Καλαμπόκης: Η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη και αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως σε παιχνίδια σαν κι αυτό κόντρα στον Κόροιβο μόνο θετικός μπορεί να είναι. Έπαιξε καλές άμυνες, έβγαλε ενέργεια, έβαλε και τα σουτ όποτε χρειάστηκε. Πολύ θετικός για ένα ακόμα παιχνίδι και από τα πιο αξιόπιστα «όπλα» του Γιούρι Ζντοβτς.

Δημήτρης Μαυροειδής: Μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση από τον Έλληνα σέντερ. Κόντρα σε Χαριτόπουλο, Χάρντινγκ έδωσε τις… μάχες του και τις κέρδισε σχεδόν όλες. Εξίσου αποτελεσματικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις του φετινού ρόστερ.

Ντιόντε Κρίστμας: Έδειξε διάθεση στις πρώτες κατοχές του, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ήταν αναιμικός και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Γιούρι Ζντοβτς: Σε γενικές γραμμές διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι. Αρχίζει να περνάει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και αυτό βοηθάει ώστε να βγάζει στο παρκέ η ομάδα τα στοιχεία που θέλει εκείνος. Πόσω μάλλον κόντρα σε αντιπάλους που μπορούν να κάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τη ζημιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X