"Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά ο Ολυμπιακός"

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ακριβώς μια εβδομάδα από σήμερα, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως ο Ντιέγκο Μπουονανότε, θα ζήσουν την ατμόσφαιρα του πρώτου εντός έδρας ντέρμπι. Και ο Αργεντινός μέσος δεν έκρυψε πως και το δικό του το μυαλό και των συμπαικτών του, ξεφεύγει λίγο προς… Ολυμπιακό. Όμως μιλώντας στην Nova, ο Μπουονανότε έβαλε ως ξεκάθαρη πρώτη προτεραιότητα, τη νίκη με τον Ατρόμητο στο αυριανό παιχνίδι.

“Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στο ματς με τον Ατρόμητο αφού ο προπονητής τους είναι πάρα πολύ καλός. Του αρεσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πως να οργανώνει την ομάδα. Είναι νέος προπονητής, έφυγε από την ΑΕΚ κι έτσι ο αντίπαλός μας έχει πλέον μια νέα ταυτότητα ως ομάδα. Αυτό που θέλουμε όμως εμείς είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση για να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πάντα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Είμαστε η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να και να εφαρμόζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γι’ αυτό και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε”.
Ο Μπουονανότε μίλησε και για την δική του παρουσία στο ματς με τον Ηρακλή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα και έπαιξα 90 λεπτά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γινόταν. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X