Η καλύτερη φετινή ΑΕΚ αμυντικά

Η καλύτερη φετινή ΑΕΚ αμυντικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε την 13η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, με μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Δίχως να επιδέχεται αμφισβήτησης η κυριαρχία  της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, με το εμφατικό 70-49 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, κατά την οποία η «Βασίλισσα» ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει κάτι ξεχωριστό, ειδικά στην άμυνα.

Στο αμυντικό κομμάτι, οι 49 πόντοι παθητικό είναι η καλύτερη επίδοση σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει η ομάδα τη φετινή σεζόν. Η προηγούμενη καλύτερη αμυντική επίδοση της Ένωσης ήταν οι 53 πόντοι παθητικό από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (65-53).

Η εμφάνιση αυτή είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς του Σλοβένου προπονητή από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X