Μαρκόπουλος: «Προοδεύει συνεχώς η ΑΕΚ»

Μαρκόπουλος: "Δύσκολος δρόμος η ΑΕΚ αλλά θα τον διαβούμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι για την ΑΕΚ και επεσήμανε πως η απόφαση να μην αγωνιστεί ο Ντουέιν Ντέιβις κόντρα στην Ένωση ήταν προσωπική.

Ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Ζντοβτς και την ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ προοδεύει συνέχεια. Για το σημερινό ματς, πρέπει να πω ότι κάναμε 18 λάθη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κάναμε λάθη όμως και δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, οπότε η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε την μπάλα καλά. Δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ πήρε διαφορά και μετά δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Πλέον, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ ακόμα. Πρέπει να δούμε ξεχωριστά κάθε ματς, για να δούμε αν μπορούμε να σωθούμε».

Για το γεγονός ότι ο Κόροιβος έχει 8 ήττες στα τελευταία 9 ματς της: «Προτιμώ να βλέπω κάθε ματς ξεχωριστά. Όταν αρχίσαμε με ρεκόρ 5-3, δεν είχα πει κάτι, έτσι και τώρα δεν θα πω κάτι. Είχαμε και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, αν εξαιρέσουμε τα δύο ματς, που τα χάσαμε στην έδρα μας, κάνοντας λάθη που θέλαμε να αποφύγουμε. Αν εξαιρέσουμε το σημερινό ματς και αυτό στο Λαύριο, σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Παλέψαμε και με τα Τρίκαλα και με τον ΠΑΟΚ. Με την Καβάλα κάναμε λάθη στο τέλος. Η ψυχολογία παίζει ρόλο. Χρειαζόμαστε μια νίκη γα να δούμε τη συνέχεια. Επειδή κάναμε ρεκόρ 5-3 στην αρχή, δεν γίναμε σούπερ ομάδα. Ούτε τώρα είμαστε κακή ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε και νέα παιδιά να παίζουν και να σωθούμε παράλληλα».

Τέλος, για την απουσία του Ντουέιν Ντέιβις στο σημερινό ματς και αν τίθεται θέμα αποχώρησης του από την Αμαλιάδα: «Δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Είναι δικιά μου η απόφαση. Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα να σχολιάσω την απόδοση των παικτών που είναι εδώ πέρα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Γιατί να φύγει;».

Από πλευράς παικτών του Κοροίβου, ο Στέλιος Πουλιανίτης, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, τονίζοντας αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξε αρκετά δυνατά απέναντι μας. Μας ανάγκασε να κάνουμε 17 λάθη. Πήρε 12 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι λόγοι που οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη. Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X