Στη σκιά της εγκληματικής οργάνωσης το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Άλλο πάλι κι αυτό! Κατηγορούμενος, λέει, είναι ο διαιτητής που ορίστηκε στο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Κατηγορούμενος για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση». Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Πρώτον. Υπάρχει «εγκληματική οργάνωση»; Αν υπάρχει, τότε γιατί δεν τους κλείνουν μέσα! Όχι αυτούς που κατηγορούνται, που φέρονται να έχουν εμπλοκή με την «εγκληματική οργάνωση». Να κατηγορήσουν τους ανακριτές και τους δικαστές που ακόμα δεν έχουν καθαρίσει τη μπουγάδα με την εγκληματική οργάνωση.

Πόσα χρόνια, δηλαδή, θα χρειαστούν οι κύριοι λειτουργοί της δικαιοσύνης και οι όποιοι προϊστάμενοι και υποβολείς τους και δεν ξέρω ποιοι άλλοι για να καταδικάσουν τους ενόχους.

Είπα «ενόχους». Το κοράκι, στο όνομα Δημητρόπουλος, που θα κελαϊδήσει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι κατηγορούμενος, όχι ένοχος. Αυτό είναι το δεύτερον στην κουβέντα. Και δεν είναι μόνον αυτός κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση». Είναι κι άλλοι διαιτητές. Όπως και μεγαλομέτοχοι.

Τρίτον. Και να μην ήταν κατηγορούμενος ο έτσι Δημητρόπουλος, λίγο το ‘χεις να είναι… ύποπτος; Κανένα πρόβλημα για την κάθε ΠΑΕ να τραβήξει ένα φιρμάνι και να πει ‘’Αυτόν μας βάλατε; Αυτόν που μας είχε αδικήσει πέρυσι!’’ Για να μην υποπτεύομαι ότι σκόπιμα…  υποπτεύονται έναν διαιτητή;

Τώρα, θα μου πεις «Είσαι με την εγκληματική οργάνωση, ρε αποδυτηριάκια»; Ναι, είμαι! Και θα είμαι υπέρ της μέχρι να τους μπαγλαρώσουν τους Μαρινάκηδες και τους Δημητρόπουλους, αν βέβαια συμβεί κάτι τέτοιο, είτε είναι, είτε όχι ένοχοι.

Γράφω τούτες τις αράδες γιατί γίνεται… νταμπλ παιχνίδι. Οι μεν υποψιάζονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι δε ότι  καπηλεύονται οι αντίπαλοί τους για πάρτη τους την υπαρκτή και ανύπαρκτη, όπως το πάρεις, εγκληματική οργάνωση. Άρα; Κάποιοι ωφελούνται από την εγκληματική οργάνωση και κάποιοι άλλοι βολεύονται με την ύπαρξή της.

Ο αποδυτηριάκιας, επαναλαμβάνω, είναι με την εγκληματική οργάνωση. Μέχρι να την ξεδοντιάσουν.

Πηγή: apodytiriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X