Ο Κάρτερ «λύνει» τα χέρια του Ζντοβτς

Με Κάρτερ η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (06/02, 16:30), με τον Γιούρι Ζντοβτς να έχει όλος τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρκ Κάρτερ.

Ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, λόγω ίωσης, η οποία τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα και τον κράτησε εκτός αποστολής για τη δύσκολη αναμέτρηση στο ΔΑΚ Τρικάλων. Πλέον, όμως, την ξεπέρασε στο 100% και προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς όλη την εβδομάδα. 

Έτσι, ο Σλοβένος προπονητής της «Βασίλισσας» μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πιο αξιόπιστου περιφερειακού αμυντικού της ομάδας, μιας και ο Κάρτερ είναι από τα πιο βασικά… γρανάζια της φετινής ΑΕΚ.

Η επιστροφή του, ωστόσο, δεν έχει μόνο αμυντικά οφέλη, αλλά και επιθετικά, καθώς η ικανότητά του να απειλήσει με σουτ από μέση και μακρινή απόσταση μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην Ένωση να… ανοίξει την άμυνα της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου και να βρεθούν πιο εύκολα διάδρομοι προς το αντίπαλο καλάθι.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την παρουσία των Παπαντωνίου, Κατσίβελη, Καλαμπόκη, Μπράουν και Κρίστμας, στην περιφέρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X