Σοκ με Βάργκας, Κορδέρο

Διάστρεμμα ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να χαρεί μια νίκη η ΑΕΚ. Στη σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα, ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Μιγκέλ Κορδέρο αποχώρησαν τραυματίες και είναι εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστούν την Κυριακή στο Περιστέρι. Ειδικά ο Βάργκας βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και ο Πογιέτ τον είχε αφήσει εκτός χθες προκειμένου να πάρει ανάσες για το ματς με τον Ατρόμητο.

Σήμερα, ωστόσο, ο Βενεζουελάνος στάθηκε άτυχος μια και υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και θεωρείται απίθανο μέσα σε ένα 48ωρο να είναι οκ.

Οσο για τον Κορδέρο, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Χωρίς, όμως να φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν την Κυριακή.

Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο επίσης τραυματίας Ελντερ Μπαρμπόσα ενώ ο Άρης Σοϊλέδης, που χθες υπέστη θλάση στους προσαγωγούς θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα. Αύριο η προπόνηση θα αρχίσει στις 10.30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X