Το εργαλείο Ροντρίγκο Γκάλο

«Μια νέα μάχη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μόλις στο 30” του ματς στο «Καυτανζόγλειο» χάλασε το πλάνο του Πογιέτ να ξεκουράσει τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο τραυματισμός του Σοϊλέδη στην πρώτη διεκδίκηση ανάγκασε τον κόουτς να σηκώσει και να βάλει στον αγώνα τον Βραζιλιάνο. Από την αντίθεση πλευρά, όμως, στα αριστερά.

Ο Γκάλο, ωστόσο, τα πήγε αρκετά καλά και σε αυτή τη θέση. Δεν πιέστηκε αμυντικά, ανέβαινε όποτε χρειαζόταν και γενικά φάνηκε σα να έχει ακόμα και το συγκεκριμένο κομμάτι. Φυσικά, την Κυριακή θα παίξει από δεξιά μια και ο Ντίντακ επανέρχεται – είχε μείνει στην Αθήνα χθες- ωστόσο, η χθεσινή του παρουσία δίνει και τρίτη λύση στον Πογιέτ όσον αφορά τον Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος δε θα είναι παράξενο να τον δει κανείς κάποια στιγμή σε θέση δεξιού εξτρέμ αλλά αποδεικνύει ότι γενικά το έχει στα άκρα. Παρά του ότι στα τελευταία ματς έδειχνε κουρασμένος, χθες, ανταπεξήλθε στις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν και παίρνει καλό βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X