Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Ο Κώττας... ντύθηκε Σχορτσανίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 27/1 ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει το εξής: “Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν απαντήσει θετικά για τη συμμετοχή τους στο Champions League”. Στον “Δικέφαλο” δεν επιβεβαίωναν πως υπάρχει κάτι οριστικό στην όλη υπόθεση και έλεγαν πως πράγματι βλέπουν με θετικό μάτι την FIBA (σ.σ. την Δευτέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο Μόναχο για συνάντηση της FIBA), ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο Champions League. Παράλληλα μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα είπε στον Arena fm:
Για τον Ιβάν Σαββίδη και την προοπτική να αναλάβει την ΚΑΕ: “Ο κύριος στόχος είναι αυτός μετά την εξυγίανση και το πώς φέρουμε ακόμη πιο κοντά στον Σαββίδη γιατί είναι η μοναδική λύση για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έχει προσφέρει στην ομάδα και υπάρχει μια τεράστια βοήθεια, ακόμη και τις τελευταίες μέρες. Αυτό που θέλουμε όλοι μας, το να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, θα γίνει μόνο με τον Σαββίδη. Αυτή την στιγμή για να αλλάξεις επίπεδο, θέλει χρήματα. Η βοήθεια του Σαββίδη πηγαίνει στα χρέη του. Για να αλλάξουμε επίπεδο, πρέπει να αλλάξεις μπάτζετ. Αλλάζει ο χάρτης στο μπάσκετ στην Ευρώπη σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν με την FIBA και την συνάντηση που θα γίνει στο Μόναχο. Στην Ελλάδα επίσης μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, υπάρχουν η ΑΕΚ και ο Άρης. Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι από τις μοναδικές ομάδες που δεν έχει ιδιοκτήτη. Το συζητούσαμε με τον Πρέλεβιτς σε μια συζήτηση που είχαμε με την FIBA στην Ευρώπη. Ο Μπάνε τους εξήγησε. Ενημερώνονται στην Ευρώπη για το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ και ευελπιστούν να έρθει ιδιοκτήτης για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ”.
Για την διοργάνωση του Champions League: “Η απόφαση που υπάρχει είναι να δηλώσουμε συμμετοχή στην FIBA σε αυτό το πρωτάθλημα που προτείνεται. Σίγουρα θα ακούσουμε λεπτομέρειες την Δευτέρα (σ.σ. στην συνάντηση στο Μόναχο) για τον τρόπο λειτουργίας και το τι υπάρχει σε σχέση με τα οικονομικά θέματα. Μετά από μια συζήτηση που είχαμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ., η άποψη του ΠΑΟΚ είναι να συμμετέχει στην FΙΒΑ σε ένα πρωτάθλημα που όπως ακούγεται θα είναι πολύ δυνατό. Με τα κλειστά συμβόλαια που υπάρχουν στην Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να μπεις ή θα πρέπει να περιμένεις πώς μπορείς να πάρεις wild card. Στην FIBA θα μαζευτούν πολύ καλές ομάδες από την Ευρώπη και θα είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι κατάλληλες κινήσεις για τον Σαββίδη έχουν γίνει και γίνονται δίχως να ανακοινώνονται”.
Για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη: “Είναι λυπηρό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θέλουμε την στήριξη γιατί το αξίζει η ομάδα παρά τα άσχημα αποτελέσματα που μας πικραίνουν πρώτα εμάς τους ίδιους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X