Η βραδιά που ο Μαλίκ Χέρστον «συστήθηκε» στο κοινό της ΑΕΚ (VIDEO)

Η βραδιά που ο Μαλίκ Χέρστον «συστήθηκε» στο κοινό της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Basket League, την κατηγορία όπου άνηκε και ανήκει, έφερε άνεμο… αλλαγής. Κύριος υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο Μάκης Αγγελόπουλος, που φρόντισε με το «καλημέρα» να δείξει τις προθέσεις του, φέρνοντας μια πλειάδα σπουδαίων παικτών.

Καρλ Ίνγκλις, Τόμας Ντελινινκάιτις, Γιάννης Αθηναίου και Ποπς Μενσά Μπονσού ήταν οι παίκτες που πείστηκαν από το πλάνο Αγγελόπουλου για μια μεγάλη ΑΕΚ. Κι αν νομίζετε πως οι κινήσεις σταμάτησαν εκεί, κάνετε λάθος.

Αυτό διότι στις 13 Ιανουαρίου του 2015 η «Βασίλισσα» πυροδότησε βόμβα ου όμοιά της μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορούσαν να πραγματοποιήσουν. Ήτοι, ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ λοιπόν κατάφερε να πείσει τον σπουδαίο Μαλίκ Χέρστον να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Λίγες μέρες αργότερα έκανε και το ντεμπούτο του.

Ήταν η αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την 14η αγωνιστική της Basket League, τότε που η Ένωση προσέφερε σκορ και…. θέαμα, επικρατώντας με 76-67 της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου. Ο Αμερικανός έδειξε και τα πρώτα δείγματα γραφής, έχοντας 11 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 2 κλεψίματα.

Φρόντισε να χαρίσει και μία -πολύ- όμορφη στιγμή, δείγμα της ποιότητάς του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X