Τσιλιανίδης: «Ηταν πέναλτι»

Τσιλιανίδης: «Ηταν πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πέναλτι που κατά τη δική του άποψη κακώς δεν δόθηκε, στάθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, μετά την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΚ (1-0) στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OTE-TV:

«Εάν έδιναν το πέναλτι υπέρ μας θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν δόθηκε όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίσαμε να πιέζουμε στο πρώτο μέρος. Όποιος δεν βλέπει ότι προσπαθούμε, όλα καλά… Κάνουμε όμως ό,τι καλύτερο για να ανέβουμε. Δεν ήθελα να κερδίσω κανένα πέναλτι, το γκολ με ένοιαζε. Με τράβηξε ο αντίπαλός μου, σούταρα, θεώρησα πως ήταν φανερό πέναλτι. Είναι όμως στην κρίση του διαιτητή, δεν μένω σε αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε μία οικογένεια, προσπαθούμε κάθε φορά στο γήπεδο για να δώσουμε το 100%. Εάν κάποιος πιστεύει πως δεν το κάνουμε, το δεχόμαστε, αλλά δεν τους ακούμε εκείνους. Εμείς επικεντρωνόμαστε στον δικό μας στόχο που είναι η νίκη. Είμαστε αρκετά κουρασμένοι ως ομάδα, ακούμε μόνο εκείνους που μας πιστεύουν. Θεωρώ πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο κι όπως είπα, θα συνεχίσουμε ενωμένοι για το ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X