Παπαδόπουλος: «Είχαμε ευκαιρίες, αλλά...»

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηρακλής μέτρησε δύο ήττες και στα δύο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο (συνολικό σκορ 5-1) και έχασε φέτος για 3η φορά από την Ενωση, με τον Νίκο Παπαδόπουλο αναμενόμενα να είναι απογοητευμένος.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή σχολίασε: «Αν αναλύσουμε και τα δύο παιχνίδια μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ έφτασε τέσσερις φορές στην περιοχή και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ χωρίς να μας απειλήσει. Είχαμε την ευκαιρία μας να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το εις βάρος μας σκορ και η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Ο θεσμός του κυπέλλου δυστυχώς για εμάς τελείωσε. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κυριακάτικο ματς. Είναι δύσκολο ερχόμαστε από βαρύ πρόγραμμα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε από Πέμπτη βράδυ, Κυριακή μεσημέρι. Θα το παλέψουμε και έτσι. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί η ομάδα αξίζει και θα αντιστρέψει το κλίμα».

Για τον τραυματισμό του Χουάντερσον: «Θα ξέρουμε αύριο μετά την προπόνηση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Θα έχει λύσεις η ομάδα πλέον θα έχει άλλη εικόνα».

Για τους Μοντέιρο και Λεοζίνιο: «Είναι σε καλή κατάσταση περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που έχουν για να αγωνιστούν. Θα ήταν το καλύτερο να τους έχουμε σήμερα να δώσουμε ποιότητα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο Μοντέιρο θα είναι διαθέσιμος με τον ΠΑΟΚ και από όσο γνωρίζω το ίδιο θα ισχύει και για τον Λεοζίνιο».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Πίντο: «Δεν θέλω να πω κάτι για το θέμα του Πίντο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο αύριο και θα αποφασίσουμε αν θα κινηθούμε για άλλο παίκτη».

Για τις λύσεις που περιμένει από τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές θα βοηθήσουν στο πλάνο που έχουμε. Θα μας δώσουν λύσεις. Εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε τόσους τραυματισμούς. Είμαστε άτυχοι με τον Λαζάρ, όπως και με τα άλλα παιδιά. Είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να αποθεραπευτούν και να μπουνε οι καινούργιοι. Το έχει ανάγκη η ομάδα. Κάποια παιδιά έχουν κουραστεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον στόχο του Ηρακλή στη συνέχεια: «Ο στόχος υπάρχει. Τον βρήκαμε συζητήσαμε και αυτό που είπαμε είναι πως δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι 10ος. Θα τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, θα το καταφέρουμε γιατί μπορούμε να το κάνουμε».

Για το γεγονός πως έγινε πλέον ο δεύτερος μακροβιότερος τεχνικός της Super League, σχολίασε: «Δεν το σκέφτομαι να σας πω την αλήθεια. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή. Δουλεύω πολύ γι’ αυτά τα παιδιά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Η προσωπική επιτυχία, έρχεται μέσα από το σύνολο της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X