Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ μεγαλώνει...

Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ μεγαλώνει...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μωραϊτης έκλεισε τα 17 χρόνια του, διανύοντας τους πρώτους μήνες της επαγγελματικής καριέρας του φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το… φορτίο που έχει να κουβαλήσει είναι… βαρύ.

Ο νεαρός, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, στα πρώτα δείγματά του με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έχει δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα όσα του ζητηθούν. εν είναι τυχαίο πως από τις πρώτες μέρες του στην ομάδα ζήτησε -και πήρε- τη φανέλα με τον αριθμό 21. Δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε αριθμό, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά.

Ο Μωραϊτης ήταν η πρώτη μεγάλη κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου, όσον αφορά τον τομέα των επενδύσεων σε νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες (ακολούθησαν οι Καμαριανός, Άτιτς και Τσαλμπούρης). Στην ΑΕΚ τον πιστεύουν άπαντες και βλέπουν στο πρόσωπό του τον ηγέτη της επόμενης 10ετίας. Τον παίκτη που είναι ικανός να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην Ευρώπη και η Ένωση έχει τη δυνατότητα να τον έχει υπό την σκέπη της και να τον αξιοποιεί αναλόγως.

Το τι θα συμβεί στο μέλλον με την περίπτωσή του θα το δείξει ο χρόνος. Όμως ο νέος ηγέτης της Ένωσης έχει αποδείξει -σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα- πως έχει τη… μαγκιά να ανταποκριθεί στον ρόλο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X