Κωνσταντινίδου:  "Να αντεπεξέρχομαι σε όποια θέση με χρειάζεται η ομάδα μου"

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου μίλησε μετά την νίκη με 3-0 σετ απέναντι στον Φιλαθλητικό για το Κύπελλο Ελλάδας, για την περίοδο που αγωνίστηκε στη θέση της διαγωνίου και τις διαφορές που έχει η θέση αυτή σε σύγκριση με την φυσική της, τις βοήθειες που έδωσαν οι μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ την περίοδο που έλειπε η βασική διαγώνιος της ΑΕΚ, Ιωάννα Κατσαντώνη και τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Σήμερα μετά από αρκετό καιρό δοκιμάσαμε να αλλάξουμε λίγο το σχήμα στην ομάδα. Αυτό έγινε για να υπάρχει ένα πιο ολοκληρωμένο σχήμα μιας και λόγω των αποτελεσμάτων μας προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το παιχνίδι μας. Η Αριστέα μας βοήθησε πολύ στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά ίσως μια πιο έμπειρη παίκτρια να βοηθήσει από εδώ και πέρα στη θέση αυτή. Εννοείται πως οι μικρές που έχουμε στην ομάδα είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και πρέπει να δουλεύουν σκληρά και με πάθος για να κατακτήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Όσον αφορά στις δύο αυτές θέσεις, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η διαφορά, μιας που η θέση του διαγώνιου ειναι αρκετά πιο απαιτητική επιθετικά, περισσότερες μπάλες και τις περισσότερες φορές χαλασμένες. Στο κέντρο συνήθως παίζουμε με καλύτερες συνθήκες. Πραγματικά αν είναι να διαλέξω δεν μπορώ, γιατί όποτε παίζω κεντρικός μπλοκέρ μου λείπουν οι ψηλές μπάλες του διαγώνιου και η μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, και όποτε είμαι διαγώνιος παίκτης, μου λείπουν οι επιθέσεις πρώτου χρόνου όπως επίσης και τα μπλοκ. Θέλω να μπορώ να αντεπεξέρχομαι σε όποια θέση με χρειάζεται η ομάδα μου και αυτό προσπάθησα να κάνω μέχρι τώρα. Σίγουρα για να δέσει όλο αυτό χρειάζεται αρκετή δουλειά γιατί όλο αυτό τον καιρό προπονούμουν στη θέση του διαγώνιου, αλλά θα δουλέψουμε και θα το καταφέρουμε.

Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδος, όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα, οπότε θέλουμε να παλέψουμε παρ’ όλα τα παρά πολλά προβλήματα που έχουμε, και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορέσουμε”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X