Ο Ουμπίγια «ελευθερώνει» τον Ισνάλντο

Τελευταία μέρα μεταγραφών σήμερα για την Αργεντινή και η ΑΕΚ περιμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, λόγω της υπόθεσης του Ισνάλντο. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, η ΑΕΚ είναι κοντά με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και είναι ανοιχτό ακόμα το θέμα των ποσοστών ιδιοκτησίας.
Ενας απρόσμενος σύμμαχος για την ΑΕΚ ενδεχομένως να είναι το ενδιαφέρον της Νιούελς για τον Σεμπαστιάν Ουμπίγια. Πρόκειται για τον 26χρονο Χιλιανό ακραίο επιθετικό της Ουνιβεσιτάδ ντε Τσίλε, τον οποίο επιχειρούν να αποκτήσουν οι Αργεντινοί. Ωστόσο, επειδή υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παικτών που μπορεί να έχει κάθε ομάδα, η Νιούελς θέλει να τελειώσει με τον Ισνάλντο για να έχει θέση.
Τα χρονικά περιθώρια είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένα και στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις. Η Ενωση έχει βελτιώσει την οικονομική προσφορά της και έπεισε τους Αργεντινούς και αν καταφέρει να κλείσει τον Ισνάλντο, θα τον παραχωρήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στη Ντιφέντα & Τζουστίσια, προκειμένου να μείνει σε ενεργή δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X