Η αγωνία στο... κόκκινο για Χάμοντς

Ο Αγγελόπουλος και το buy out του Χάμοντς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, τούτη την ώρα, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει συνέχειας είναι ο Κλιφ Χάμοντς. Ο Αμερικανός έχει όλο το… πακέτο που επιθυμεί ο Γιούρι Ζντοβτς για τον περιφερειακό που έχει ξεχωρίσει και η «Βασίλισσα» έχει… από κοντά τον έμπειρο γκαρντ.

Η Ένωση έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία ικανοποιεί την πλευρά του παίκτη, αλλά και τον ίδιο τον Χάμοντς. Όπως, όμως, έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr δεν βιάζεται να απαντήσει στην ομάδα, κάτι που -σε μεγάλο βαθμό- «φρενάρει» το πλάνο του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του, έχοντας συμπληρωμένο το… παζλ.

Και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να απαντήσει θετικά ο Χάμοντς στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Από την ΑΕΚ έχουν επισημάνει πως αυτός είναι ο εκλεκτός και ο μόνος παίκτης τον οποίο τσεκάρουν τούτη την ώρα, όμως δεν θα τον περιμένουν αιωνίως. Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην περίπτωσή τους. Ο πρώην άσος της Άλμπα Βερολίνου και του Περιστερίου, μεταξύ άλλων, έχει όλα όσα θέλουν στην ομάδα, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τον περιμένει… μια ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X