Το... στοίχημα του Ζντοβτς με τα δύο Ελληνόπουλα

Το... στοίχημα του Ζντοβτς με τα δύο Ελληνόπουλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, όπως και οι προπονήσεις εντός των τειχών και ο Γιούρι Ζντοβτς έχει την ευκαιρία να αξιολογεί -και να αξιοποιεί καταλλήλως- το ρόστερ του.

Εντός της ομάδας υπάρχουν αρκετοί παίκτες από τους οποίους ο Σλοβένος προπονητής περιμένει να δει πράγματα, αλλά και παίκτες που αναμένεται να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο στα επόμενα παιχνίδια της «Βασίλισσας». Στην κατηγορία αυτή ανήκουν δύο παίκτες του ελληνικού κορμού, ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο πρώτος πήρε την ευκαιρία του στα Τρίκαλα και ανταποκρίθηκε πλήρως, πετυχαίνοντας και το πιο καθοριστικό σουτ του αγώνα, που έκανε το σκορ 65-67. Ο δεύτερος είναι από τους παίκτες που δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και έχουν…. αναγκάσει τον Ζντοβτς να αναθεωρήσει τα αρχικά πλάνα του.

Ο «Σάρι» αναμένεται να έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, καθώς -πλέον- ο Ζντοβτς τον πιστεύει και αναμένεται να τον αξιοποιήσει. Κανείς, άλλωστε, στο ρόστερ της ομάδας δεν περισσεύει και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X