Ο Μπαρόχα βασικός με Ηρακλή

Πρόβλημα με τον Μπαρόχα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέιν Μπαρόχα θα υπερασπιστεί τα καρέ της ΑΕΚ στην αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο Γουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να αποκλείσει το φορμαρισμένο Γιάννη Ανέστη και να δώσει έτσι τη δυνατότητα στον Βενεζουελάνο γκολκίπερ να ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.Στον πάγκο θα βρίσκεται ο νεαρός Παναγιώτης Ντούνης.

Ο Μπαρόχα δε θα είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε κόντρα στη Βέροια. Ο Πογιέτ θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Γιόχανσον και τον Σιμόες ή θα στραφεί σε Κορδέρο (που επέστρεψε από τραυματισμό), Σουκουλίνι αν και υπάρχει ρίσκο να μη χρησιμοποιήσει και τους δύο κεντρικούς χαφ. Οι Σοϊλέδης, Μπακάκης αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού ενώ στην επίθεση ο Πλατέλας και ο Αραβίδης μοιάζουν οι δύο επικρατέστεροι με Μπουονανότε, Τζιμπούρ να διεκδικούν την άλλη θέση. Ανάλογα ποιος θα επιλεγεί, θα παίξει στην κορυφή ή τα άκρα ο Αραβίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X