Αποχωρεί από τον Κόροιβο ο Κάουνσιλ

Αποχωρεί από τον Κόροιβο ο Κάουνσιλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά τη φετινή σεζόν για τον Κόροιβο Αμαλιάδας και η νέα ήττα από την Καβάλα (72-78 στο κλειστό της Ήλιδας) έφερε απογοήτευση και προβληματισμό στην ομάδα από την Ηλεία, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (06/02, 16:30).

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου αναμένεται να αντιδράσει άμεσα και για το λόγο αυτό ήδη έχουν δρομολογηθεί αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Μία εξ αυτών αφορά και τον Βίνσεντ Κάουνσιλ. Ο Αμερικανός, που είχε πολύ καλές συστάσεις από το πέρασμά του από το Ρέθυμνο την περασμένη σεζόν, δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Μένει να φανεί εάν θα είναι στη διάθεση του Χάρη Μαρκόπουλου για το παιχνίδι με την «Βασίλισσα» ή θα αποχωρήσει εντός της εβδομάδας. Αυτό που δεν αλλάζει, όμως, είναι πως ο βραχύσωμος γκαρντ θα αναζητήσει σε άλλες πολιτείες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X