Λειτουργεί το πλάνο της «ελληνοποίησης»

Διοικητική απόφαση η αλλαγή στην αρχηγία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα ελληνική, που θα παίζει ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο», ήταν η επωδός του Δημήτρη Μελισσανίδη από τη μέρα που επέστρεψε στην ηγεσία της ΑΕΚ. Το πλάνο έχει χαραχθεί και τηρείται με όσο μεγαλύτερη προσήλωση γίνεται κάθε χρόνο. Ακόμα και τώρα, που σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο η Ενωση πήρε δύο ξένους ποδοσφαιριστές, παραμένει το κλαμπ με τους περισσότερους γηγενείς από τους βασικούς ανταγωνιστές της.
Αν απαριθμήσει κάποιος το ρόστερ της ΑΕΚ, τότε θα διαπιστώσει πως υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους. Μόνο τώρα με τις δύο προσθήκες και του Μπρέσεβιτς συμπεριλαμβανομένου, οι μη γηγενείς της Ενωσης είναι μπροστά με βραχεία κεφαλή (15-14). Και τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον η μισή 11άδα αποτελείται από Ελληνες, όπως στα τελευταία ματς οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης.
Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακός αναζητείται Ελληνας με το κιάλι και συνήθως είναι ένας ως κανένας στο αρχικό σχήμα. Ο απολογισμός στο ρόστερ είναι 8-18. Παρόμοια κατάσταση και στον Παναθηναϊκό, με τη λεγεώνα των ξένων που έφερε ο Στραματσόνι. Οι ξένοι είναι 19, έναντι 14 Ελλήνων. Στη μόνη ομάδα, αλλά με πολλούς πιτσιρικάδες, που υπερέχουν οι Ελληνες είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει 17 έναντι 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X