Γκουντούρα: "Η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα"

«Χάλκινη» η Χουρί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νεανίδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα , πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κυπέλλου Ακρόπολις που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, καθώς στα ατομικά, προκρίθηκε αήττητη στα κυρίως ταμπλό αν και δεν κατάφερε να συνεχίσει περαιτέρω και συνέβαλε τα μέγιστα στα ομαδικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σπάθη Γυναικών, μαζί με τις Βάσω Βουγιούκα, Ζωή Βάχλας και Μαρίνα Παϊζη, κατακτώντας την 10η θέση που είναι και η καλύτερη που έχει καταλάβει η εθνική ομάδα γυναικών. Η πρωταθλήτρια της “Ένωσης” τόνισε σε δηλώσεις της, την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να έρχονται οι επιτυχίες αλλά και το λαμπρό μέλλον που έχει στα ομαδικά η εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη από την παρουσία μου στο Κύπελλο Ακρόπολις. Στα ατομικά κατάφερα για 2η συνεχόμενη χρονιά να μπω στο ταμπλό. Σημείωσα πέντε νίκες στον όμιλο και αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά που κάνω έχει αποτελέσματα. Επίσης στα ομαδικά, πραγματοποιήσαμε εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι σημαντική για την Ελλάδα η συμμετοχή μας και στα ομαδικά. Ήταν η δεύτερη φορά που αγωνιστήκαμε στα ομαδικά και δείξαμε ότι με την Βάσω αλλά και τα άλλα κορίτσια μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Αυτές οι εμφανίσεις μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια και ταυτόχρονα μας αποδεικνύουν πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X