«Η ΑΕΚ σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους»

Ανανεώνει και φεύγει ο Ανάκογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δανεικό στη Βέροια παραχώρησε χθες η ΑΕΚ τον Δημήτρη Ανάκογλου ως το τέλος της σεζόν, με τον μέσο της Ενωσης να μιλάει στον Metropolis 95,5, τόσο για το δανεισμό του, όσο και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που ήρθε στη Βέροια: «Ήρθα με την προοπτική να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να βοηθήσω τη Βέροια να πετύχει τους στόχους της».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα ανήκω στην ΑΕΚ, που φέτος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Οι υπόλοιπες ομάδες ακόμα ψάχνονται. Ο Παναθηναϊκός είναι με τα πάνω και τα κάτω του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση στα πλέι οφ, αυτός θα πάρει τη δεύτερη θέση».

Για την αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ: «Είναι κάτι που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καλό για την ΑΕΚ να παίρνει τα αποτελέσματα έστω και χωρίς να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ουσία. Αν μπορέσει να συνδυάσει τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα είναι το καλύτερο για τον κόσμο της ΑΕΚ».

Για το ποιος έχει το προβάδισμα για τη 2η θέση: «Η ΑΕΚ δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους. Ελπίζω να τερματίσει 2η για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X