Εκεί θα πανηγυρίζει ο Πέκχαρτ

Εκεί θα πανηγυρίζει ο Πέκχαρτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενθουσιασμένος με τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ, την παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ και το πάθος του κόσμου είναι ο Τόμας Πέκχαρτ. Αν και με εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ο Τσέχος έκανε σαν παιδάκι την ώρα που πέρασε στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει τα πάντα στο νέο του «σπίτι»: τα αποδυτήρια, το γήπεδο, τα γραφεία, ακόμα και τις εξέδρες (μία από αυτές τις φωτό, με τον νομικό της ΑΕΚ, Πέτρο Καϊμακάμη και τον ατζέντη του). Όταν μάλιστα του είπαν που κάθεται συνήθως ο πυρήνας των οπαδών της ΑΕΚ, ο Πέκχαρτ έλεγε πως εκεί θα πηγαίνει να πανηγυρίζει τα γκολ που θα πετυχαίνει.
Το συμβόλαιο του Πέκχαρτ είναι για ενάμιση χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο στην ΑΕΚ. Εάν εξαντληθούν αυτά τα 3,5 χρόνια, ο Τσέχος φορ θα λάβει ποσό που θα αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Πέκχαρτ συμφώνησε να λάβει όλα τα μπόνους που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό για την υπόλοιπη ομάδα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ), ενώ ζήτησε να περιληφθεί και μπόνους αν την επόμενη σεζόν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X