To ντοκουμέντο του Βερναρδάκη για Μαρινάκη (VIDEO)

Με νέο... λουκ ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση για την τοποθέτηση – φωτιά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης έπεσε σαν «βόμβα» το μεσημέρι της Δευτέρας, δεδομένου ότι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης συνέδεσε τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το «μαύρο χρήμα».

Ο Βερναρδάκης έσπευσε να διαψεύσει την συγκεκριμένη τοποθέτηση μιλώντας στην ιστοσελίδα parapolitika.gr. «Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

Ωστόσο, το βίντεο… άλλα δείχνει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X