«Ηρθα για τον Πογιέτ στην ΑΕΚ»

«Ηρθα για τον Πογιέτ στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αντίθεση με τον Μπρούνο Σουκουλίνι που ήδη από νωρίς το μεσημέρι είχε φύγει από το ΟΑΚΑ μαζί με τον Γκας Πογιέτ, ο Τόμας Πέκχαρτ χρειάστηκε να περάσει περίπου ένα επτάωρο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να ξεμπερδέψει. Τελικά ο Τσέχος φορ έβαλε την υπογραφή του, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Γερμανία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση. Βλέπετε, ο Πέκχαρτ πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα, μόνο μ’ ενα σακίδιο.

Πάντως ο Τσέχος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πογιέτ. Είχα μιλήσει με τον Πογιέτ, τον ήξερα από τότε που ήμουν στην Τότεναμ. Ήξερα πως είναι σπουδαίος άνθρωπος και ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ΑΕΚ.

Όσο για την νέα του ομάδα; «Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με πολλούς οπαδούς και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X