Με Κάρτερ η προπόνηση

Με Κάρτερ η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκούραση… τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι επέστρεψαν τη Δευτέρα (01/02) στα… βάσανα των προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (06/02, 16:30).

Στόχος της Ένωσης δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Για το λόγο αυτό άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις με την είσοδο του νέου μήνα.

Η 1η Φεβρουαρίου περιελάμβανε προπόνηση για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς στο βοηθητικό του κλειστού του ΟΑΚΑ. Σε αυτή πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα, λόγω ίωσης. Την ξεπέρασε, όμως και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

Οι ρυθμοί αναμένεται να… ανέβουν τις επόμενες μέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, που θέλει να δείξει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X